facebook instagram linkedin
Menu

Trainingen

Tennis & Padel Academy Brabant staat voor optimaal tennis- en padelplezier. Van een goede basisontwikkeling naar een specifiek speltype, van samenwerken tot zelfstandigheid, van jeugd- naar wedstrijdspeler en topspeler. Een programma van trainingen en wedstrijden waarin wedstrijdspelers van alle leeftijden uitgedaagd worden tot meer inzicht in het eigen tennisspel en de verbetering daarvan.

Technische vaardigheden

Sinds de oprichting van TAB vormt de ontwikkeling van technische vaardigheden een belangrijk onderdeel van de opleiding. Via veelvuldig herhalen van technieken, brengen we spelers naar een hoger niveau. Binnen onze groepslessen begeleiden we spelers ook één op één. Dat deze visie tot succes leidt, hebben we al vele malen bewezen.

Totaalontwikkeling

Tennis & Padel Academy Brabant is van mening dat techniek alleen niet voldoende is om het maximale uit spelers te halen. Wij geloven in totaalontwikkeling. Naast techniek spelen tactiek, fysieke gesteldheid, mentale weerbaarheid en persoonlijke groei een evidente rol in de ontwikkeling. Via een gestructureerd groeipad, wordt de beste combinatie gezocht ter verbetering van het spelniveau.

Optimaal resultaat

Onze organisatie is ingericht om deze visie te ondersteunen. Alle trainers en coaches zijn opgeleid om de genoemde onderdelen professioneel te begeleiden. Desgewenst kunnen onze spelers ondersteund worden door tal van andere specialisten, zoals (oud-) tennisprofessionals, fysieke trainers, mentale coach, voedingsdeskundige, fysiotherapeuten, een orthopedisch chirurg, een huisarts en studiebegeleiders. Gezamenlijk streven wij naar een optimaal resultaat.