facebook
Menu

Over ons

Al sinds de oprichting van onze Tennis Academy vormt de ontwikkeling van de technische vaardigheden een belangrijk onderdeel van onze opleiding. Via veelvuldige herhaling in groepsverband “slijpen” we de technieken bij onze spelers in. Binnen onze groepstrainingen worden de spelers ook privé (één op één) getraind! Dat deze visie tot succes leidt hebben we al vele malen bewezen.

Meer dan alleen techniek

Tennis Academy Brabant  is ook van mening dat techniek alleen niet voldoende is om het maximale uit de speler te halen. Wij geloven in een totaalontwikkeling. Naast techniek spelen tactiek, fysieke gesteldheid, mentale weerbaarheid en persoonlijke groei een evidente rol in de ontwikkeling van het talent van onze spelers. Via een gestructureerd groeipad, wordt de optimale combinatie gezocht zodat de speler zich maximaal ontwikkelt.

Volledige ondersteuning

De organisatie is ingericht om onze visie te ondersteunen. Onze coaches zijn opgeleid om alle genoemde onderdelen professioneel te begeleiden. Onze spelers worden ook ondersteund door tal van andere van belang zijnde specialisten zoals oud-tennisprofessionals, fysieke trainers, mentale coach, voedingsdeskundige, fysiotherapeuten, een orthopedisch chirurg, een huisarts en studiebegeleiders. Gezamenlijk streven wij ernaar het maximale resultaat uit het talent te halen.