facebook instagram linkedin
Menu

School (LOOT)

Samenwerking met Rodenborch College

Wij werken samen met het Rodenborch College in Rosmalen, een LOOT-school. De stichting LOOT is een samenwerkingsverband tussen 30 scholen in het voortgezet onderwijs, die toptalenten in sport ondersteunen om hun schoolcarrière met hun topsport te kunnen combineren. Deze scholen zitten verspreid over heel Nederland.

TAB spelers met een LOOT-status combineren hun studie op het Rodenborch College met de trainingen bij onze academy. Sta je top 30 van Nederland, dan krijg je een LOOT-status en kun je gebruik maken van de topsport faciliteiten van de school. Denk aan een aangepast schoolrooster met vrijstellingen om te kunnen trainen tijdens schooluren en voorzieningen om achterstanden, veroorzaakt door afwezigheid i.v.m. trainingen en wedstrijden, weg te werken.

Combinatie school en prestatief tennis

Het speciale TAB LOOT-programma bestaat uit intensieve en wedstrijdgerichte trainingen met veel aandacht voor het individu. Een combinatie van groepstrainingen en privé/duotrainingen, in totaal zo'n 20 uur per week. De groepstrainingen voor het trainen van de technische basisprincipes in wedstrijdsituaties, het stimuleren van samenwerking en het ervaren van concurrentie. De privétraining is aanvullend op de groepstraining, waarin de techniek verfijnd wordt. 

Ook theorie, voeding en mentale thema's als leiderschap, flexibiliteit en probleemoplossend vermogen komen aan bod.