facebook instagram linkedin
Menu

KNLTB Voorspeeldag 17 juli in Vught!

Ben jij gek van tennis, tussen de 7 t/m 10 jaar oud en wil je graag náást jouw clubtraining extra trainen in een uitdagende groep? Kom dan zaterdag 17 juli 2021 naar de KNLTB Voorspeeldag bij HealthCity in Vught, onder leiding van TAB-trainer Paul Honig! 

Tijdens deze Voorspeeldag ga je gedurende 2 uur tennissen en bewegen samen met andere enthousiaste kinderen uit de regio. Wie weet word jij na deze dag uitgenodigd om mee te doen aan de tweede Voorspeeldag, in september. Tijdens deze tweede Voorspeeldag kijkt men of je in aanmerking komt voor een cluboverstijgende trainingsreeks van tenminste 30 trainingen in Vught.

Je blijft gewoon lid van je eigen vereniging, maar je krijgt een extra mogelijkheid om naast jouw eigen clubtraining(en), ook één keer per week te trainen met andere bevlogen tennissers uit de regio. Deze zogenoemde Instroomtrainingen komen ten goede aan het spelplezier van kinderen, want ze spelen meer wedstrijden en worden daardoor nóg beter.

Praktische informatie
De locatie in Vught beschikt over onlangs aangelegde ‘Australian Open’ binnenbanen, outdoor gravelbanen én de nieuwste faciliteiten ter verbetering van de motorische vaardigheden. Tennisleraar Paul Honig heeft een bak aan ervaring. Als speler maar ook als trainer. Uiteraard in bezit van de benodigde KNLTB diploma’s en in 2018 door de VNT en de tennisbond uitgeroepen tot ‘ Tennisleraar van het Jaar’.  

Wanneer
Zaterdag 17 juli start 10.00 uur, einde rond 12.00 uur (Groen & Oranje). 

Locatie
HealthCity
Kraaiengatweg 2
Vught

Trainer
Paul Honig

Inschrijven
Alle KNLTB-leden uit geboortejaar 2011 t/m 2014 ontvingen van de KNLTB de uitnodigingsmail: ‘Schrijf je in voor een KNLTB voorspeeldag!’. Via de persoonlijke inschrijflink in die mail, schrijf je je vóór 15 juli in. Geen e-mail ontvangen? Neem dan contact op met de ledenadministratie van je vereniging of de KNLTB Ledenservice (ledenservice@knltb.nl of 088 - 130 26 00). Je e-mailadres is dan waarschijnlijk niet bekend bij de KNLTB of onjuist. Alleen de ledenadministratie van jouw vereniging kan deze gegevens wijzigen.

Heb je je aangemeld? Hartstikke leuk om je zaterdag 17 juli te mogen ontmoeten. Uiteraard is je eigen (club)trainer ook van harte welkom!

KNLTB Voorspeeldagen en Instroomtrainingen
De Voorspeeldagen vinden plaats op verschillende data en locaties in het land tussen juni en september 2021. De organisatie ligt in handen van de KNLTB in samenwerking met geselecteerde trainers, die later ook de regionale Instroomtrainingen verzorgen. 

Meer informatie over het KNLTB Instroomprogramma en de Voorspeeldagen.