facebook instagram linkedin
Menu

Selectiedag 9 februari 2019 14.00-17.00 bij HealthCity Vught.

 

Langs deze weg willen wij alle tennissende kinderen van de groepen 7 en 8 van de basisscholen informeren over een initiatief van het Rodenborch-College in Rosmalen in samenwerking met KNLTB gecertificeerde tennisscholen Tennis Academy Brabant en Kalyuzhnaya Tennis en ondersteund door de KNLTB (Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond).

Vanaf het nieuwe schooljaar 2019/2020 kunnen regionale tennistalenten deelnemen aan club overschrijdende trainingen: Regionale Talenten Training.
Voor wie zijn deze trainingen:
- De speler/speelster heeft club overschrijdende ambities:regio talent;
- De speler/speelster heeft ambitie om door te groeien naar een NOC*NSF-status (LOOT- status);
- Hij/zij volgt in ieder geval een trainingsprogramma bij de club en speelt ook competitie voor deze een club;
- Hij/zij volgt de middelbare school op het Rodenborch-College in Rosmalen of gaat het volgen.

Afgelopen jaar zijn wij gestart met een grote en enthousiaste groep spelers (11 spelers/speelsters), die graag naast hun huidige club/tennisschool training extra zijn gaan trainen in de ochtenden voor school. De kinderen die geselecteerd worden voor de Regionale Talenten Training krijgen een vaste plek in de sportklas op het Rodenborch College ( voor de overige kinderen is er een loting )

Je kunt je opgeven voor de selectiedag van de Regionale Talenten Training door een mail te sturen naar: RegionaleTalentenTraining@gmail.com

Tennis Academy Brabant en Kalyuzhnaya Tennis